Show/Hide

Pakke 21 små, fra 3 år.

Lili kender alle farver

Lili kender rød, gul, blå, hvid, faktisk kender hun alle farver. Når mor og far maler væggene, vil Lili også være med. Hun maler sine dukker, bamser og møbler. Hun kan måske ligefrem male sin hund?

Danmark 2015. 3 min. 


Vanten

Vinterfrosten er bidende kold, da en lille pige tager med sin bedstefar ud for at hænge et fuglehus op. Så da pigen på vej hjem taber sin strikkede vante, er skovens dyr, store som små, hurtige til at søge husly for natten i den varme vante. 

Frankrig 2015 - dansk tale. 8 min. 

 

Ernst og blikkenslageren

Ernst vasker op, og mor synger, mens hun tørrer af. Men pludselig ser de, at røret under vasken er utæt, og der kommer en sø på gulvet. Mor ringer efter blikkenslageren, som kommer og undersøger sagen. Ernst hjælper blikkenslageren med stor interesse, alt imens mor laver kaffe. Mens blikkenslageren tager en kaffepause i mors stue, arbejder Ernst videre med rørene under køkkenvasken.

Danmark 2000. 7 min. 

Peter Pix: Dugen 

Peter Pix læser avis og spiser en syltetøjsmad. Helt optaget af avisen, kommer han til at spilde på dugen. Dugen trækker sig væk, pakker sig sammen om Peter Pix og triller selv ind i vaskemaskinen

Danmark 2013. 2 min. 


Snuttefilm: Hele natten

De små sjove figurer Snutterne præsenterer en lille film om hvad der sker i haven om natten. Hvilke dyr er fremme om natten og hvad laver de derude, når man er gået i seng.

Sverige 2010 dansk tale. 5 min.

 

Mægtige maskiner - fræser

Fræseren har en tromle fuld af pigge, som den bruger til at skrælle gammel asfalt af vejene. Bagefter kommer feje-sugemaskinen og fejer al den løse asfalt væk.

Danmark 2009. 6 min. 


Storvask: Tøjlapper

Animationsfilmene "Storvask" tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. Vaskemaskinens rum forvandler sig til et ishav, en garnjungle, en pjaltetøjsverden, en legeplads eller et farligt undervandsunivers.

Danmark 2010. 4 min.


Hvem er væk?

Lille bamse bliver væk fra sin mor i et supermarked. Han bliver bange og kan ikke finde hende. Men alt bliver godt igen. Filmene i "Hvem"-serien er små film om store følelser. Lille Bamse og hendes venner leger, griner, skændes, græder og hygger i disse varme fortællinger med en god slutning for de mindste børn.

Sverige 2010 - dansk tale. 4 min.


Samlet spilletid 39 minutter. 

Lili kender alle farver
Vanten

 

Mægtige maskiner - Fræser


 

Hvem er væk


 
Storvask - Tøjlapper